Bereidingswijze
Spareribs
Bereidingswijze
Pan: Warm de spareribs in de verpakking op in water van +/- 85°C gedurende 13 á 18 minuten.
Oven: Verwarm de oven voor op 165°C, plaats de spareribs zonder verpakking in het midden van de oven, 12 á 15 minuten. Smeer tussendoor in met de extra marinade.
BBQ: Haal de spareribs uit de verpakking. Leg de spareribs op het indirecte gedeelte van de grill (ongeveer 110 graden). Laat ongeveer 20-25 min. opwarmen om ervoor te zorgen dat de hitte goed doordringt tot de kern. Smeer tussendoor in met de extra marinade.
Chicken Wings
Bereidingswijze
Pan: Warm de kippenvleugels in de verpakking op, in water van +/- 85°C gedurende 13 á 18 minuten.
Oven: Verwarm de oven voor op 165°C, plaats de kippenvleugels zonder verpakking in een ovenschaal, in het midden van de oven, 9 á 12 minuten.
BBQ: Haal de kippenvleugels uit de verpakking. Leg de kippenvleugels op de indirecte grill (ongeveer 110 graden). Laat ongeveer 12-15 min. opwarmen.
Koekenpan: Haal de kippenvleugels uit de pan, verwarm ze 7 tot 9 minuten op half hoog vuur. Draai regelmatig om.
Gehaktballetjes
Bereidingswijze
Pan: Warm de gehaktballetjes in de verpakking op in water van +/- 85°C gedurende 13 á 18 minuten.
Oven: Verwarm de oven voor op 165°C, doe de balletjes in een ovenschaal en verwarm 12 á 15 minuten. Roer/draai regelmatig.
BBQ: Haal de gehaktballetjes uit de verpakking. Plaats ze in een aluminium bak of skillet en plaats balletjes op de indirecte grill. Laat ongeveer 12-15 min. opwarmen. Roer of draai regelmatig om.
Koekenpan: Haal de gehaktballetjes uit de pan, verwarm ze 7 tot 9 minuten op half hoog vuur. Roer of draai regelmatig om. Voeg eventueel een scheutje water toe.
Kipsaté
Bereidingswijze
Pan: Warm de kipsaté in de verpakking op in water van +/- 85°C gedurende 13 á 18 minuten.
Koekenpan: Haal de kipsaté uit de verpakking, verwarm ze 7 tot 9 minuten op half hoog vuur. Draai regelmatig om.
BBQ: Haal de kippenvleugels uit de verpakking. Leg de kippenvleugels op de indirecte grill (ongeveer 110 graden). Laat ongeveer 12-15 min. opwarmen.